menu close menu

Ce este important la o manichiura?

unghii

 

Felul in care ne purtăm unghiile oferă o imagine asupra personalităţii noastre, motiv pentru care manichiura este un detaliu care nu trebuie neglijat atunci când dorim să obţinem un look fără cusur.

Prin urmare, înainte de a te gândi la modele de unghii pentru ocazii speciale sau la tendinţele în materie de unghii, îţi prezentăm efectele negative pe care le poate avea o manichiură dacă nu este executată corect.

Dacă crezi că ştiai tot ce se poate despre manichiură, noi îţi prezentăm partea mai puţin plăcută a acestui proces de înfrumuseţare.

Tăierea cuticulelor te poate afecta pe termen lung

Textura neuniformă a unghiilor poate fi cauzată de tăierea excesivă a cuticulelor. Regula de aur: Nu îţi lăsa manichiurista să îţi taie cuticulele. Profesioniştii din saloanele de înfrumuseţare vor împinge cu grijă cuticulele îndepărtând doar ţesutul mort care iese în exterior.

Unghiile pătate

Petele sunt des întâlnite pe unghiile multor persoane. Cauza? Folosirea excesivă a acetonei sau a lacurilor care nu lasă unghia să respire. Desigur, în anumite circumstanţe, petele de pe unghii pot semnala anumite probleme medicale.

Comments

comments

18-06-15 | 0 comments | in Manichiura/Pedichiura

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>