menu close menu

Hairstyle pentru mirese

2014-hairstyle-bridal-with-flowerPentru că urmează lunile călduroase se recomanda semi prinderile si coafurile prinse, cocurile. Si pentru ca este extrem de important, tine cont in primul rand de rochie. Tipuri de cocuri exista nenumarate, iar daca ai nunta in toiul verii este bine sa ai parul prins.

Poti opta pentru un coc spanish (pe ceafa), un coc cu bucle bine finisate,împletituri în diverse combinații, care îți dau o eleganță aparte dacă rochia este simplă și ele sunt executate de o mână creativă, un coc retro – se poarta si mai ales daca ai o rochie cu dantela, rochie stil sirena sau un coc frantuzesc . Daca te decizi sa iti pui trese ca sa ai un par mai bogat, sa tii minte ca ele nu permit un coc bine finisat si mai degraba o coafura lejera. La o rochie de mireasa incarcata merge o coafura simpla, iar la o rochie de mireasa neincarcata e bine sa ai o coafura mai elaborata. Daca vrei o astfel de coafura sau daca iti doresti sa se vada coafura foarte bine, atunci nu opta pentru un voal lung. Iar cand et duci la coafeza la proba si apoi in ziua nuntii sa stie ce fel de voal ai (lungimea), sa il ai la tine, la fel si accesoriile de par, si sa ii mentionezi daca vrei sa tragic voalul pe fata in biserica.

Noi iti dăm idei, alegerea e a ta, în funcție de ceea ce simți. În ziua nunții tale e important să fii exact așa cum îți dorești, de aceea să te consulți cu hair stylistul tău este extrem de important. Trebuie să te faci înțeleasă pentru a fi mulțumită și fericită într-o zi atât de mare pentru tine. Moda este un cerc căreia îi adaugi elemente pe drum și te întorci apoi în același punct, amprenta personală rămâne neschimbată. Ceea ce esti face diferența. Tu contezi!

Lorena Beauty Salon iti pune la dispozitie prin personalul ei diferite metode si oferte. Daca esti o viitoare mireasa si nu stii ce coafura sa iti alegi in cea mai importanta zi din viata ta, nu iti fa griji la noi aceasta consultatie este gratis. In cazul in care vei opta pentru serviciile noastre, proba de coafat mireasa este gratis daca se face programarea a cel putin doua persoane in plus. Cu siguranta vei avea domnisoare de onoare la nunta ta, e un prilej perfect sa incepeti sa petreceti mai mult timp in aceea zi importanta din viata ta!

Cristina Lorena Bilibok

 

Comments

comments

04-05-15 | 1 comments | in Hairstyle

One Response to Hairstyle pentru mirese

  1. ora exacta says:

    De unde v-ati inspirat pentru acest articol?

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>