menu close menu

Importanta machiajului la mireasa

bysergio_machiaj

Fiecare mireasa ar trebui sa straluceasca in ziua nuntii sale. Machiajul trebuie in primul rand sa fie rezistent, apoi sa arate uimitor in fotografii si ar fi excelent daca nu s-ar demoda in timp. Se pune accent, in principiu, pe naturalete, pe prospetime. Nu se evidentiaza ceva anume ci se incearca obtinerea unui look gingas, fin, evidentiind frumusetea naturala.

Este adevarat si faptul ca exista persoane care prefera un stil mai accentuat sau sofisticat, astfel ca make-up artistul trebuie sa tina cont de preferintele clientei sale pentru ca ea sa se simta extraordinar in propria piele. Specialistii mizeaza pe tenul luminos si pe pometii evidentiati prin blush-uri in nuante de roz fraish sau de culoarea piersicii

Genele false sunt indispensabile intr-un asemenea machiaj. Se folosesc din ce in ce mai mult, chiar si in machialjele de seara. Pentru ca machiajul sa fie unul reusit, in primul rand se va hidrata din plin tenul. Ideal ar fi ca mireasa sa isi pregateasca fata cu cateva saptamani inainte, sa fie pensata si evident sa scape de mustata.

De asemenea se foloseste o baza de machiaj atat pt fata cat si pentru ochi. Fondul de ten va fi adaptat tipului de ten si ar fi ideal ca acesta sa fie rezistent la apa. Se va folosi si pudra pentru fixare. Machiajul ochilor trebuie sa fie foarte ingrijit. Sa para simplu chiar daca se aplica multiple culori. Umbrele sa fie umbre iar aspectul sa fie frumos finisat. De asemenea, rimelul watrproof este un ,,must,,.

Din ce in ce mai mult se solicita conturarea si modelarea fetei. Miresele isi doresc sa ascunda imperfectiunile si sa scoata in evidenta trasaturile frumoase. Pentru fiecare forma a fetei conturarea se face diferit! Pentru ca rujul sa reziste timp indelungat, se contureaza buzele cu un creion, se intinde pe buze si abia apoi se aplica rujul. Pentru realizarea acestui machiaj este ideala lumina naturala sau lumina artificiala calda.

Dana Dragomir

Comments

comments

04-05-15 | 1 comments | in Make-up

One Response to Importanta machiajului la mireasa

  1. Diana says:

    Un lucru foarte bine subliniat. Multi pseudo make up artisti ignora importanta tipului de ten atunci cand vine vorba de aplicarea fondului (de ten).

Leave a reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>